Beveiligers

Parking + Protection is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het beveiligen van parkeerlocaties.

Fysieke beveiliging

Onderdeel van een goede parkeervoorziening zijn de juiste medewerkers. Parking + Protection beschikt over gecertificeerde beveiligingsbeambten. Professionals die beschikken over de juiste kennis op gebied van service, beveiliging en bewaken. Wij besteden veel tijd en aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en continue bijscholing. Onze mensen zijn ons visitekaartje, een visie die continu een rol speelt binnen ons bedrijf. Van aansturing en opleiding tot werving en selectie. Onze professionals maken het verschil.

Onze beveiligingsbeambten weten dat veiligheid een ervaring is die bepaald wordt door vele factoren. Zo kunnen slechte verlichting of zwerfvuil leiden tot een gevoel van onveiligheid. Onze medewerkers wachten niet af tot een calamiteit zich aandient, maar zijn proactief in het verbeteren van de parkeerbeleving van de parkeerder.

Fysieke beveiliging voeren wij momenteel uit op de locaties: Jeroen Bosch ziekenhuis, Tergooiziekenhuizen Blaricum, Zaans Medisch Centrum en Waterlandziekenhuis.

Beveiliging op afstand

Voor veel parkeergarages of parkeerterreinen is het niet mogelijk om continu fysiek aanwezig te zijn met onze beveiligingsbeambten. Bij deze locaties voeren we beveiliging uit op afstand. Enkele malen per week komt een medewerker langs om een controleronde uit te voeren. Daarnaast monitoren wij beheersystemen, de camera’s en de intercom op afstand. Parking + Protection beschikt over een meldkamer waar 24/7 videobeelden worden bekeken en intercom berichten worden afgehandeld. Door adequate monitoring beperken we ongewenste situaties tot een minimum.

« Terug naar Beveiliging