Parkeren kantoor & leisurelocaties

Maatwerk, efficiëntie en hospitality

Parking + Protection verzorgt een klantgerichte dienstverlening voor uw parkeervoorzieningen en levert diverse aanvullende diensten. Dit doen wij als parkeerbeheerder, beveiligingsorganisatie en samenwerkingspartner binnen uw organisatie. Onze ideeën over parkeren gaan verder dan het parkeren alleen.

Wij leveren diensten voor de totale parkeeromgeving. Dat maakt het verschil. Wij stemmen af op uw organisatie. Wij hebben aandacht voor uw relaties, gasten en klanten. Ons dienstenpakket staat voor een warm welkom!

« Terug naar Beheer & Exploitatie

Een klantgerichte dienstverlening

In eerste instantie ondersteunt een parkeervoorziening haar omgeving. De kwaliteit van een parkeervoorziening en het parkeerbeheer dient een afspiegeling te zijn van het omliggende gebied. De parkeervoorziening is namelijk het eerste en tevens het laatste contact van de bezoeker met het omliggende gebied.

Lees verder »

Veel gezochte Kantoor & Leisure locaties

Parking + Protection realiseert, beheert en exploiteert parkeervoorzieningen voor zorginstellingen en kantoorlocaties.

Referenties beheer kantoorlocaties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Lees verder »